ТМ СИЛА

Ручний інструмент та автоприладдя

0 800 300 504
Україною - безкоштовно
UARU

UA | RU
0 800 300 504 Україною - безкоштовно
Пн-Пт з 9:00 до 18:00 Сб-нд - вихідні

Відкриття нового сайту ТМ "СИЛА"

03.09.2018

З радістю повідомляємо Вам про відкриття нового сайту ТМ “СИЛА”. Ми постаралися зробити його максимально зручним для Вас та функціональним. На сторінці “Про компанію” Ви знайдете детальну інформацію про нашу торгову марку та продукцію, яку ми пропонуємо. Тут же розміщені наші переваги, а також цінності.

У “Каталозі” Ви зможете ознайомитися з усією нашою продукцією, відсортованою за товарними групами, доступна фільтрація за характеристиками та властивостями. У картці товару Ви знайдете його докладний опис, характеристики, відеоогляди, статті про нього та відгуки, а також зможете самі залишити про нього відгук чи поділитися посиланням на нього у соціальних мережах.

Сторінка “Партнерам” дозволить Вам ознайомитися з усіма перевагами співпраці з нами та надіслати заявку на партнерство. Крім того, Ви зможете скачати фотографії, презентації та актуальний каталог продукції, а також ознайомитись з відеоматеріалами про неї. Доступне вивантаження всіх наших товарів у форматах XML і XLS, що дозволяє суттєво скоротити час, необхідний на їх розміщення на Вашому сайті. Використовуючи фільтрацію за товарними групами, товарами та їх властивостями, Ви зможете вибрати саме ті позиції, які Вам потрібні. Доступні до скачування такі рекламні матеріали, як плакати із зображенням нашої продукції. На даній сторінці Ви також зможете замовити сертифікат продавця виробів ТМ "СИЛА". Для цього достатньо просто заповнити необхідні поля у формі заявки, і наш менеджер зв'яжеться з Вами у найкоротші терміни для уточнення всіх деталей.

На сторінці “Гарантія” представлена ​​корисна інформація про наші гарантійні зобов'язання та умови, за яких вони надаються. В “Блозі” Ви завжди зможете почитати новини нашої торгової марки, залишаючись в курсі оновлень асортименту та появи новинок. Сторінка “Питання та відповіді” дозволить Вам ознайомитися з найчастішими питаннями щодо нашої продукції, торгової марки та співпраці з нами, а також прочитати докладні відповіді на них.

Контакти” – сторінка, на якій Ви знайдете всю необхідну інформацію для зв'язку з нами. Телефон гарячої лінії, телефон сервісного центру, адреса, електронна пошта та графік роботи – все це дозволить Вам отримати від нас зворотний зв'язок максимально швидко.

Сподіваємося, що Вам буде зручно та комфортно використовувати наш новий сайт! З повагою, ТМ "СИЛА".

Повернення до списку

; Sila
; вул. Букова, 40 61000 Харків
0800-300-504